cooling heating ac web 2000x1300px

Reparatii aer conditionat

reparatii aer conditionat

AERUL CONDITIONAT – Cel mai important echipament dintr-o gospodarie pe timp de vara , ne creeaza adesea neplaceri atunci cand nu functioneaza sau functioneaza necorespunzator, ( mai ales in zilele toride), de aceea  este necesar ca cel putin o data pe an sa fie curatat si verificat ( atat unitatea exterioara  dar mai ales unitatea interioara ), deoarece in unitatea interioara se creeaza un mediu propice dezvoltarii unor bacterii ce ne pot provoca diferite afectiuni. In acest sens, firma noastra va ofera urmatoarele servicii:

Igienizare Aer Conditionat

reparatii aer conditionatToate aparatele de aer conditionat, necesita cel mult o data la 2 ani, o igienizare totala pentru a nu emana in aer, praf sau mirosuri neplacute atunci cand functioneaza.Prin igienizare aer conditionat se intelege: spalarea filtrelor de praf, a vaporizatorului si tavitei colectoare de condens a turbinei si flapsurilor aparatului precum si a carcasei acestuia.

Reparatii Aer Conditionat

reparatii aer conditionatAtunci cand un aparat nu mai raceste,  nu mai functioneaza corect (sau deloc), sau produce zgomote suspecte este probabil ca el sa aiba o defectiune. Daca continuati sa il folositi asa in continuare, riscati sa agravati defectul. Apeland la service-ul nostru, orice defectiune aparuta, va fi rezolavata cu cele mai mici costuri.

Service Aer Conditionat

reparatii aer conditionatPentru a mentine un aparat de aer conditionat, in buna stare de functionare, este recomandat sa i se faca o revizie periodica la inceputul sezonului cald, nu de alta, dar este posibil ca peste iarna aparatul de aer sa fi pierdut freonul, sau sa aiba alte probleme. Service aer conditionat va ofera urmatoarele servicii: verificare/completare freon, revizie aer conditionat(generala), curatare filtre praf.

Suntem aici pentru dumneavoastra

Executam reparatii pentru orice marca de aparat de aer conditionat: AUX, AMERICOOL, ARCTIC, IN CLIMA, FREEWIND, LG, DINAMIC, SAMSUNG, GENERAL, FUJITSU, FUJI ELECTRIC, PANASONIC, TADIRAN, WHIRLPOOL, ZASS, PLATINIUM, VORTEX, ELECTRA, ELECTROLUX, ARISTON, GREE, HAIER, INVENTOR, MISTRAL, OSAKA, NEO, etc.
Pentru toate reparatiile efectuate de noi, va oferim o garantie de 12 luni integrala ( manopera + piese inlocuite).
Pentru orice nelamurire sau informatie legata de reparatii aer conditionat nu ezitati sa ne contactati !

Service Aer Conditionat

Reparatii aer conditionat AUX
Reparatii climatizare AMERICOOL
Service aer conditionat IN CLIMA
Reparatii aer conditionat FREEWIND
Reparatii instalație climă DINAMIC
Reparatii aer conditionat ELECTROLUX
Depanare aer conditionat TEHNOLUX
Reparatii aer conditionat SAMSUNG
Curățare aer conditionat WHIRLPOOL
Reparatii climatizare LG
Reparatii climatizare PLATINIUM
Reparatii instalație aer conditionat GREE
Reparatii instalație climatizare HAIER

Scroll to Top