ac technician banner

Reparatii Placi Electronice Aparate de Aer Conditionat

reparatii placi electronice aer conditionatEfectuam pe loc sau la atelierul nostru, reparatii placi electronice aer conditionat modele split on-off sau inverter pentru urmatoarele marci de aparate:AUX, AMERICOOL, AIRKOOL, CARRIER, DINAMIC, DAEWOO, ELECTROLUX, FREEWIND, GALA, GENERAL, GALANZ, IN CLIMA, TADIRAN, LDK, MIDEA, GREE, HAIER, MITSUBISHI, HITACHI, FUJITSU, LG, SAMSUNG, VORTEX, PANASONIC, NORDSTAR, MISTRAL, OSAKA, CHIGO, INVENTOR, MIYOTO.

Reparatii Placi comanda Frigidere

service_rapidSuntem specializati in reparatii de plăci de comandă (module electronice de comanda) pentru frigiderele si combinele frigorifice INDESIT, ARISTON, BOSCH, WHIRLPOOL, ELECTROLUX, POLAR, HOTPOINT, SIEMENS, BEKO, SAMSUNG.

Pentru toate aceste reparatii executate acordam garantie de 12 luni!

Reparatii placi electronice pentru frigidere si aparate aer conditionat

electroniceDatorita faptului ca traim in era infarmaticii si implicit a electronicii, din ce in ce mai multe frigidere
sunt echipate cu un modul (placa) electronica ce comanda toate subansamblele electrice ale frigiderelor sau agregatelor frigorifice.

Avantajele folosirii acestor placi electronice este acela ca, in interiorul frigiderului temperatura este controlata electronic, consum de energie rational si nu in ultimul rand o protectie sporita a subansamblelor electrice (compresor, ventilator, bec, electrovalva, rezistente degivrare), in caz de suprasarcina (tensiune mai mare de 250 volti), cum se intampla de obicei pe la noi in caz de furtuna.

Marele dezavantaj al acestor module electronice este acela ca desi ele ofera protectie subansamblelor, ele insele, de multe ori nu sunt protejate la suprasarcina, caz in care se defecteaza (uneori iremediabil).

Datorita preturilor ridicate (ca piese de schimb-300-800 Ron), ale acestor module electronice, noi,  oferim clientilor nostri varianta de reparatii placi electronice, caz in care costul pentru reparatie poate fi maxim de 50 % din pretul uneia noi.

Dotări și garanție

Avem tot timpul cu noi cele mai uzuale componente electronice, precum si aparate de masura profesionale folosite pentru reparatii placi electronice, (condensatoare, rezistoare, diode, tranzistori, triaci, relee, etc). Apeland la serviciile noastre de reparatii placi electronice, sunt mari sanse ca reparatia sa se faca pe loc.
Garantia acordata de noi pentru orice fel de reparatii placi electronice este de 12 luni!.

Call Now Button Scroll to Top